fbpx

- Get Started -

Workshops startup ondernemerschap

Eerst kennismaken
Programma voor wetenschappers

Leer de basisvaardigheden van startup ondernemerschap in 4 workshops.
Je ontdekt of jouw idee of onderzoek geschikt is om naar de markt te brengen als (academische) startup én of jij een carrière als ondernemer ambieert.

Get Started in het kort

Get Started bestaat uit 4 verschillende praktische workshops. Hierin leer je de basis van ondernemen, namelijk door te doen. Met onze expertise en coaching krijg jij in korte tijd scherp wat het probleem is van een potentiële klant, welke oplossing daarbij past, welke business modellen er zijn en welk team je nodig hebt. Uiteraard pitch je jouw idee en krijg je feedback van anderen. Aansluitend bepaal je zelf of ondernemerschap de volgende stap in jouw carrière kan zijn. Een andere optie is dat wij jou matchen aan een co-founder.

Voor wie

Voor iedereen die overweegt te gaan ondernemen met een project of onderzoek op basis van een schaalbaar en innovatief model.

Al verder met jouw bedrijf? Bekijk onze acceleratieprogramma's Pressure Cooker of Science Venture.

Inhoud

De workshops zijn elke derde vrijdag van de maand van 13.30 tot 17.30 uur. Met aansluitend een drankje. Je kan de reeks in elke willekeurige volgorde instappen.

  • Business Modeling
  • Customer Discovery
  • Team & Pitching
  • Funding

Kosten

€ 50 euro p.p. per workshop. Inclusief koffie, thee, fris, materialen en 1 dag werken in onze co-working space de Garage.

Heb je nog vragen over Get Started?
Stel ze gerust aan Stefan Braam

Stefan Braam