Onze startups

Onze startup community telt gemiddeld 25 startups en
meer dan 80 succesvolle graduates.

Agenses Agenses helpt contact centers bij het verbeteren van prestaties in klanttevredenheid. Agenses zet hiervoor zelflerende algoritmes in en maakt de prestaties door middel van duidelijke dashboards inzichtelijk. De prestaties worden zowel op globaal niveau, op groeps-niveau en op niveau van individuele medewerkers getoond.

agenses.com/nl/

AMT Medical Onderzoekt en ontwikkelt apparaten die hart-bypass operaties sneller, veiliger, makkelijker en minder ingrijpend voor de patient maken.

amt-medical.nl

Cart-Tech Creëert een nieuwe beeld-geleide injectietechniek om intramyocardiale injecties te optimaliseren en standaardiseren in het kader van cardiale regeneratieve therapie

cart-tech.com

Core Life Analytics Intuitive cloud-deployed data analytics tools for life sciences research. Why wait for someone else to analyze your data?

corelifeanalytics.com

Cryptomizers Bij Cryptomizers assisteren wij blockchain projecten en organisaties die een blockchain oplossing willen integreren om van een idee of probleem naar een daadwerkelijke toepassing te komen. Dit ziet toe op het challengen van het bedrijfsplan en het marketing & community management.

DiManEx Revolutioneert de supply chains op dezelfde manier als e-commerce dat voor de retail heeft gedaan. De SaaS-service helpt te identificeren welke onderdelen kunnen worden 3D-printen, en past dan uw bestelling bij de juiste leverancier aan.

dimanex.com

FootScout Een app en community voor jonge voetbalfans die ontdekt willen worden als profvoetballer. Elke week worden ze door een prof uitgedaagd om een move te kopieren en te tonen.

realmadridfootscout.com

Goings-On Monitor-app voor kankerpatiënten en hun naasten. In één minuut per dag bijhouden hoe het gaat, op basis van wat zowel de patiënt als de arts belangrijk vindt.

www.utrechtinc.nl

Het PoepPaleis Het PoepPaleis is de eerste plek waar je alles over poep te weten kunt komen. De grote boodschap zegt iets over je gezondheid. Het PoepPaleis organiseert leuke en verrassende projecten, gericht op kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

poeppaleis.nl

Karveel Pharmaceuticals Karveel is een biotech bedrijf dat antibiotica ontwikkelt die serieuze medicijn-resistente infecties moet tegengaan.

karveel.com

Learned.io Learned.io helpt bedrijven de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers te verbeteren.

www.learned.io

Lyla Coach Geautomatiseerde slaapcoach gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De app biedt verschillende oefeningen in een programma van 6 weken om beter te leren slapen. Met uitleg en evaluatie.

lylacoach.com

Marcopolobot Online dienst die door het automatisch uitlenen van cryptocurrencies aan margin traders rente helpt te genereren voor investeerders.

marcopolobot.com

Matrix-Quotient 9 MQ9 [Matrix-Quotient 9] develops and provides solutions for the advancement of Strategic Leadership, Effectiveness & Family-Life-Work Balance.

mq9.nl/index.html

NovioScan Levert een 24/7 draagbare sensor die kinderen en volwassenen helpt met urine-incontinentie door de inhoud van de blaas te monitoren en overvulling of ongewenst urineverlies te voorkomen.

novioscan.nl

Perfect Place Webservice dat op basis van big data-analyses de kwaliteit van een woonomgeving in beeld brengt en zo risico’s reduceert in besluitvormingstrajecten rond ruimtelijke ordening en investeringen in vastgoed.

www.utrechtinc.nl

Prolira Prolira ondersteunt patiëntenzorg met een nieuw medisch apparaat gericht op het vroegtijdig opsporen van delirium.

prolira.com

Redgrasp Biedt microlearning platform voor richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van zorg op een leuke en gemakkelijke manier te verbeteren.

redgrasp.com

Sustanalyze Creëert wetenschappelijke softwareoplossingen voor duurzame R&D waarmee talloze duurzaamheidsvraagstukken op een geïntegreerde en pragmatische manier aangepakt kunnen worden.

sustanalyze.com

Talent4NL Talent4NL biedt multiculturele carriere coaching voor internationale afgestudeerden, met als doel om hun kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt te vergroten.

www.talent4nl.com/

uCrowds Software dat mensenmassa’s simuleert, geïntegreerd in softwareproducten van klanten en aangeboden als plug-in voor game-engine(s).

ucrowds.com

VQuest VQuest is een toetsingsprogramma voor medische opleidingen met digitale radiologische beelden zoals gebruikt worden in de dagelijkse praktijk.

vquest.bluefountain.nl/nl/

WheelsB&B Wheelsbnb is het online-platform voor en door rolstoelgebruikers. Het platform waar (ver)huur en ruil van rolstoeltoegankelijke (privé)accommodaties samen komen.

wheelsbnb.com