Onze startups

Onze startup community telt gemiddeld 25 startups en
meer dan 80 succesvolle graduates.

Brainial Brainial provides an AI-powered Market Intelligence solution to provide customer insights, competitive insights and market insights to stay ahead of the game and reduce the overload of irrelevant information.

brainial.com/

Cart-Tech Creëert een nieuwe beeld-geleide injectietechniek om intramyocardiale injecties te optimaliseren en standaardiseren in het kader van cardiale regeneratieve therapie

cart-tech.com

Core Life Analytics Intuitive cloud-deployed data analytics tools for life sciences research. Why wait for someone else to analyze your data?

corelifeanalytics.com

DiManEx Revolutioneert de supply chains op dezelfde manier als e-commerce dat voor de retail heeft gedaan. De SaaS-service helpt te identificeren welke onderdelen kunnen worden 3D-printen, en past dan uw bestelling bij de juiste leverancier aan.

dimanex.com

EatMyRide With EatMyRide you can instantly create the best foodplan for you. It tells you what to eat during your cycling rides and when.

www.eatmyride.com/

Frask A digital platform allowing international students to easily reach out towards their peers and ask for help

helpr Chatbots voor het onderwijs

www.helpr.nl/

Hoofdmaatje Hoofdmaatje is 's werelds eerste preventietool voor baby's met een scheefgegroeid babyhoofdje.

hoofdmaatje.nl/

Learned.io Learned.io helpt bedrijven de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers te verbeteren.

www.learned.io

Matrix-Quotient 9 MQ9 [Matrix-Quotient 9] develops and provides solutions for the advancement of Strategic Leadership, Effectiveness & Family-Life-Work Balance.

mq9.nl/index.html

Näpp International babysitters for international families.

napp.community/

NovioScan Levert een 24/7 draagbare sensor die kinderen en volwassenen helpt met urine-incontinentie door de inhoud van de blaas te monitoren en overvulling of ongewenst urineverlies te voorkomen.

novioscan.nl

Pepscope PEPSCOPE aims to make kinase inhibitors better therapeutics through innovative and quantitative profiling of kinase activities in tissue, leading to more efficacious therapies for individual patients.

www.pepscope.com/

Perfect Place Webservice dat op basis van big data-analyses de kwaliteit van een woonomgeving in beeld brengt en zo risico’s reduceert in besluitvormingstrajecten rond ruimtelijke ordening en investeringen in vastgoed.

www.utrechtinc.nl

Prolira Prolira ondersteunt patiëntenzorg met een nieuw medisch apparaat gericht op het vroegtijdig opsporen van delirium.

prolira.com

Redgrasp Biedt microlearning platform voor richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van zorg op een leuke en gemakkelijke manier te verbeteren.

redgrasp.com

Remind2Change Rugklachten? Verbeter je houding de hele dag door met re-mind!

www.remind2change.com/

Simreka Bring new chemical products to market faster

simreka.com

Smart Toilets Smart Toilets is de E-Health Start-up die monitoring van ontlasting in de toekomst op grote schaal mogelijk wil maken. Het doen van dagelijkse metingen naar feces geeft inzage in het ontlastingpatroon van de gebruiker.

smarttoilets.nl

Sojourner Assay B.V. Sojourner Assay B.V. is een bedrijf voor onderzoek en ontwikkeling, dat ideeën omzet in levensvatbare bedrijven.

www.sojournerassay.com

SyncVR Improving lives in (medical) healthcare through virtual reality

www.syncvr.tech/

TabThat Easily pay your bill with your smartphone

tabthat.nl/

Talent4NL Talent4NL biedt multiculturele carriere coaching voor internationale afgestudeerden, met als doel om hun kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt te vergroten.

www.talent4nl.com/

uCrowds Software dat mensenmassa’s simuleert, geïntegreerd in softwareproducten van klanten en aangeboden als plug-in voor game-engine(s).

ucrowds.com

VlogOut VlogOut is een rapportage app gemaakt voor en door medewerkers in de zorg. Ontwikkeld om op een veilige en leuke manier zorgen te delen met collega's, door een overdracht in de vorm van een korte vlog.

www.vlogout.nl/

WEEE-DO Transforming obsolete technology into currency.

www.weee-do.nl/