fbpx

Onze startups

Onze startup community telt gemiddeld 25 startups en
meer dan 80 succesvolle graduates.

Cart-Tech Creëert een nieuwe beeld-geleide injectietechniek om intramyocardiale injecties te optimaliseren en standaardiseren in het kader van cardiale regeneratieve therapie

cart-tech.com

Core Life Analytics Intuitive cloud-deployed data analytics tools for life sciences research. Why wait for someone else to analyze your data?

corelifeanalytics.com

DiManEx Revolutioneert de supply chains op dezelfde manier als e-commerce dat voor de retail heeft gedaan. De SaaS-service helpt te identificeren welke onderdelen kunnen worden 3D-printen, en past dan uw bestelling bij de juiste leverancier aan.

dimanex.com

FootScout Een app en community voor jonge voetbalfans die ontdekt willen worden als profvoetballer. Elke week worden ze door een prof uitgedaagd om een move te kopieren en te tonen.

realmadridfootscout.com

Het PoepPaleis Het PoepPaleis is de eerste plek waar je alles over poep te weten kunt komen. De grote boodschap zegt iets over je gezondheid. Het PoepPaleis organiseert leuke en verrassende projecten, gericht op kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

poeppaleis.nl

Hoofdmaatje Hoofdmaatje is 's werelds eerste preventietool voor baby's met een scheefgegroeid babyhoofdje.

hoofdmaatje.nl/

Infloat Verbetert en creëert innovatieve bedrijfsmodellen door middel van cryptotokens. Infloat doet onderzoek naar en geeft advies over deze tokens voor bedrijven in binnen- en buitenland.

infloat.co/

Karveel Pharmaceuticals Karveel is een biotech bedrijf dat antibiotica ontwikkelt die serieuze medicijn-resistente infecties moet tegengaan.

karveel.com

KonJoin KonJoin faciliteert lopende onderzoeksprojecten bij academische instellingen via een interactief online platform.

konjoin.nl

Learned.io Learned.io helpt bedrijven de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers te verbeteren.

www.learned.io

Lyla Coach Geautomatiseerde slaapcoach gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De app biedt verschillende oefeningen in een programma van 6 weken om beter te leren slapen. Met uitleg en evaluatie.

lylacoach.com

Matrix-Quotient 9 MQ9 [Matrix-Quotient 9] develops and provides solutions for the advancement of Strategic Leadership, Effectiveness & Family-Life-Work Balance.

mq9.nl/index.html

NovioScan Levert een 24/7 draagbare sensor die kinderen en volwassenen helpt met urine-incontinentie door de inhoud van de blaas te monitoren en overvulling of ongewenst urineverlies te voorkomen.

novioscan.nl

Pepscope PEPSCOPE aims to make kinase inhibitors better therapeutics through innovative and quantitative profiling of kinase activities in tissue, leading to more efficacious therapies for individual patients.

www.pepscope.com/

Perfect Place Webservice dat op basis van big data-analyses de kwaliteit van een woonomgeving in beeld brengt en zo risico’s reduceert in besluitvormingstrajecten rond ruimtelijke ordening en investeringen in vastgoed.

www.utrechtinc.nl

Prolira Prolira ondersteunt patiëntenzorg met een nieuw medisch apparaat gericht op het vroegtijdig opsporen van delirium.

prolira.com

Redgrasp Biedt microlearning platform voor richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van zorg op een leuke en gemakkelijke manier te verbeteren.

redgrasp.com

Simreka Bring new chemical products to market faster

simreka.com

Sojourner Assay B.V. Sojourner Assay B.V. is een bedrijf voor onderzoek en ontwikkeling, dat ideeën omzet in levensvatbare bedrijven.

www.sojournerassay.com

Talent4NL Talent4NL biedt multiculturele carriere coaching voor internationale afgestudeerden, met als doel om hun kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt te vergroten.

www.talent4nl.com/

uCrowds Software dat mensenmassa’s simuleert, geïntegreerd in softwareproducten van klanten en aangeboden als plug-in voor game-engine(s).

ucrowds.com