fbpx
< Back

Overzicht blogs en nieuwssites voor en over startups in Nederland

Er wordt enorm veel geschreven en gezegd over en voor startups tegenwoordig. De hype is geen hype meer, maar gewoon geworden. En dat betekent ook dat er steeds meer te vinden is.


Send me updates
Van nieuws tot how-to’s. Van long-reads en snippets, naar podcasts en volledige video-journals. Er zijn eindeloos veel manieren waarop ondernemers, investeerders en anderen hun ervaringen willen delen. Wij hebben de 10 belangrijkste op een rijtje gezet, zodat jij ook altijd en overal op de hoogte bent.

Op alfabetische volgorde:

BNR Nieuwsradio

Ondernemers

BNR Nieuwsradio is een Nederlandse commerciële radiozender met de hele dag door nieuws en gesprekken met ondernemers, executives en anderen uit de zakelijke markt.

…..

Business Insider

Ondernemen, tech, finance

Business Insider is een Amerikaanse nieuwswebsite die ook werkt met internationale edities in onder andere Nederland. Naast het brengen van zakelijk nieuws verzamelt de website ook berichten van diverse andere websites.

…..

De Ondernemer

Ondernemers

Dagelijks zakelijk nieuws uit de regio. Door middel van een gratis persoonlijk profiel segmenteer je op regio en of thema’s. Je blijft op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt en doet inspiratie op voor het verbeteren van de eigen bedrijfsvoering.

…..

Emerce

Online business, media & marketing

Emerce is sinds 1998 een multimediaal platform voor beslissers in digitale marketing, media en e-business in Nederland. Door middel van 24/7 nieuws, magazine, specials, events, awards, opleidingen en vacaturebank.

…..

Het Financieele Dagblad

Zakelijke markt

Het Financieele Dagblad is een dagelijks verschijnende, Nederlandse krant, gericht op economie en bedrijfsleven.

…..

Innovation Origins

Innovatie

Richt zich op innovatie, de zakelijke kant van innovatie en de mensen achter innovaties.

…..

RTL Z

Zakelijke markt

RTL Z is een Nederlandstalige commerciële 24-uurs zender van RTL Nederland. Op werkdagen is er ‘s ochtends en in de namiddag financieel-economisch nieuws te zien.

…..

Silicon Canals

Startups in Noord-West Europa

Europe’s perspective on the world’s growing technology industry. They cover news, knowledge, and insights from the European technology and startup ecosystem.

…..

Sprout

Startups, scaleups, fuckups

Startups, scaleups en de incidentele f*ckups, ze staan allemaal op de radar van Sprout. Ruim dertien jaar vertelt Sprout de verhalen achter succesvolle ondernemers en deelt de lessen van hun mislukkingen.

…..

The Next Web

Tech

The Next Web (TNW) is een website en series aan jaarlijkse events met een focus op nieuwe technologie en startups in Europa.

…..