Graduates

We zijn super trots! Hieronder een overzicht van de bedrijven die bij UtrechtInc zijn gestart en uitgroeiden tot succesvolle groeibedrijven.

2DaysMood Wij helpen organisaties om te floreren door gelukkige werknemers. Onze app analyseert medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk om teamprestaties en de bedrijfscultuur te verbeteren.

2daysmood.com

3AX-Cycling Is het eerste pedaal ter wereld dat zich aan je lichaam aanpast voor een optimale uitlijning van je been, zónder stabiliteit te verliezen.

shop.3axcycling.com

94Wines -Acquired by Baarsma Wines-
Biedt fantastische wijnen in eigentijdse flessen en combineert deze met innovatieve technologie.

94wines.nl

Agenses Agenses helpt contact centers bij het verbeteren van prestaties in klanttevredenheid. Agenses zet hiervoor zelflerende algoritmes in en maakt de prestaties door middel van duidelijke dashboards inzichtelijk. De prestaties worden zowel op globaal niveau, op groeps-niveau en op niveau van individuele medewerkers getoond.

agenses.com/nl/

AMT Medical Onderzoekt en ontwikkelt apparaten die hart-bypass operaties sneller, veiliger, makkelijker en minder ingrijpend voor de patient maken.

amt-medical.nl

AntibodyChain Is a community for antibodies connecting institutions to buy products, services and sharing knowledge.

theantibodyshop.com

AppAppeal Beoordeelt en vergelijkt webapplicaties en geeft een overzicht van 's werelds meest populaire apps.

getapp.com

AQTIS Medical -Acquired by Sinclair Is Pharma-
Ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve medische hulpmiddelen op het gebied van esthetische chirurgie en dermatologie.

sinclairpharma.com/products/ellanse

Argen-X Argenx combines the diversity of the llama immune system with antibody engineering advancing a clinical pipeline to treat patients with cancer and severe autoimmune diseases. Our platforms allow us to unlock novel and complex targets and develop antibody-based drugs designed for greater efficacy and longer duration of effect.

argenx.com

Argu Is een online politiek discussieplatform waar argumenten centraal staan.

argu.co

ArtPub ArtPub draait volledig om creativiteit. Lokale artiesten leren je om een fantastisch schilderij te schilderen in je favoriete café.

artpub.nl

Aruku Ontwikkelt kunstmatige intelligentie-software voor robots en autonome systemen in de agricultuur. Een volledig autonoom producerende kas is hier een voorbeeld van.

aruku.io

Battle of Concepts Gebruikt de "wisdom of the crowd" om tot briljante oplossingen te komen.

battleofconcepts.nl

Bellytray Is een mobiel presentatiesysteem voor catering, sampling en promotie.

bellytray.com

Bijlesbord.nl Brengt de vraag (leerlingen) en het aanbod (docenten en instituten) van huiswerkbegeleiding samen.

bijleshelden.nl

Bolas Project- en researchtool waarmee de student de meest relevante en betrouwbare bronnen uit Google en databanken filtert, bewaart en deelt.

bolas.nl

Brain Science Tools Is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in MRI-gerelateerde technologie en neurostimulatie apparatuur voor neurowetenschappen laboratoria en klinische gebruikers over hele wereld.

brainsciencetools.com

Brandfighters Is het platform voor de nieuwe generatie filmmakers.

brandfighters.com

Bundle Bundle photos, videos together with friends, family and followers and turn them into shared stories.

bundleapp.co

Campfire Social app voor spontane meetups. Campfire laat je zogeheten campfires zowel bijwonen als organiseren om zo vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten.

lightacampfire.com

Channable Helpt webshops bij het exporteren van hun producten naar vergelijkingswebsites, marktplaatsen en advertentienetwerken.

channable.com/nl

CiteFlow Stelt gebruikers in staat om betrouwbare wetenschappelijke kennis online te ontdekken, verzamelen en organiseren.

vita.io

Closure Service voor nabestaanden om alle abonnementen, contracten en accounts af te ronden van een overleden persoon. Dit voorkomt doorlopende kosten en limiteert de kans op identiteitsfraude.

closure.nl

Cohere Energy Solutions Gaat voor 100% zero emission mobility door systemen, infrastructuur en processen voor elektrische voertuigen te realiseren.

cohere.eu

Confy Smartphone app die buurtbewoners onderling en met bezorgers verbindt. Om samen gemakkelijk, snel en goedkoop online bestellingen te kunnen ontvangen. Vriendelijk voor het milieu en kostenefficiënt voor bezorgers als Bol.com.

confy.com

Cristal Therapeutics Richt zich op de optimalisatie van ziektemanagement en het vergroten van de prestaties van geneesmiddelen.

cristaltherapeutics.com

Cryptomizers Bij Cryptomizers assisteren wij blockchain projecten en organisaties die een blockchain oplossing willen integreren om van een idee of probleem naar een daadwerkelijke toepassing te komen. Dit ziet toe op het challengen van het bedrijfsplan en het marketing & community management.

CTcue Artsen spitten patiëntendossiers door om goede proefpersonen te vinden voor het testen van medicijnen. CTcue heeft een tool ontwikkeld dat dit zoekproces overneemt en versnelt.

ctcue.com

Cultuurbewust.nl -Acquired by Check it FF- Is hét culturele webmagazine van Nederland.

checkditff.nl

De Energiebespaarders Online marktplaats waar woningeigenaren energiebesparende maatregelen kopen en installateurs of uitvoerders kant-en-klare opdrachten.

energiebespaarders.nl

DeLaagsteRekening -Acquired by de Consumentenbond-
Is een innovatieve telecomvergelijker voor persoonlijk advies over mobiele abonnementen.

delaagsterekening.nl

Dialogue Trainer Dialogue Trainer biedt een online platform voor het trainen met scenario’s voor professionele gespreksvoering.

dialoguetrainer.com

Dirict Dirict ontwikkelt Notarisdossier: software voor moderne en veeleisende notariskantoren. Het is een online oplossing die optimale ondersteuning biedt om klantgericht en efficiënt te werken.

www.dirict.nl/

Distimo Acquired by AppAnnie-
Geeft inzicht in de distributie van mobile apps.

appannie.com/en/

Driemers Goal-setting and achieving goals has never been this easy.

driemers.com/

Ecombuilders Maakt webshops op maat en ondersteunt in online marketing

ecombuilders.nl

Edutainment Games Edutainment Games gelooft dat digitaal leren verder gaat dan ‘een boek achter het glas’, dat games en leren hand in hand gaan, juist in het onderwijs: deze overtuiging is de drijfveer voor Edutainment Games.

edutainmentgames.nl

eResults Richt zich voor het Nederlandse MKB op de ontwikkeling van websites en webshops en de maximale vindbaarheid daarvan.

eresults.nl

Experius Experius is een specialist op het gebied van B2B e-commerce met veel uitvoerige kennis over de markt van B2B e-commerce en de kwaliteiten om een succesvolle e-commerce omgeving op te zetten.

experius.nl

Faqta Faqta is een crossmediale uitgever van leermaterialen gebaseerd op ontdekkend en onderzoekend leren.

faqta.nl

FlorAccess FlorAccess is een online marktplaats waar professionals in de land- en tuinbouw wereldwijd gemakkelijk en veilig kunnen handelen.

floraccess.com/nl/

Foodapp foodapp is een applicatie die jouw ideale boodschappenlijst genereert passend bij jouw voedingsbehoefte.

foodapp.io/

FootScout Een app en community voor jonge voetbalfans die ontdekt willen worden als profvoetballer. Elke week worden ze door een prof uitgedaagd om een move te kopieren en te tonen.

realmadridfootscout.com

Fosbury -Acquired by Verve- Stelt retailers in staat om digitale kortingsbonnen, gift cards en klantenkaarten te beheren en distribueren.

verve.com

Fritts Is het startpunt voor de energie upgrade van je huis.

fritts.nl

GitLab GitLab wordt gebruikt als git repository manager, issue tracker, code review en wiki pagina’s.

about.gitlab.com

Goings-On Monitor-app voor kankerpatiënten en hun naasten. In één minuut per dag bijhouden hoe het gaat, op basis van wat zowel de patiënt als de arts belangrijk vindt.

www.goings-on.nl/

HalloZorg Started as Connected Care. Een platform waarbij samenwerking in de zorg voorop staat. Met de HalloZorg app en de HalloZorg begeleiding kunt u de zorg goed regelen.

hallozorg.nl

Happi Geeft patiënten continu volledig inzicht in hun eigen ziekte-data, om zo de autonomie te bevorderen.

happiapp.nl

Horeko Horeko ontwikkelt en levert een innovatief softwaresysteem voor de horeca. Het systeem richt zich op het zo eenvoudig mogelijk beheren, berekenen en analyseren van recepten.

horeko.nl

IamProgrez IamProgrez ontwikkelt carrière en talenten games op de scheidslijn onderwijs – arbeidsmarkt om de aansluiting naar de arbeidsmarkt te bevorderen.

theherostory.com

IDfuse Maakt specifieke kennis, met name van wetenschappers en kennisinstellingen, toepasbaar in de praktijk met ondersteuning van modellen en methodes

idfuse.nl

Infloat Verbetert en creëert innovatieve bedrijfsmodellen door middel van cryptotokens. Infloat doet onderzoek naar en geeft advies over deze tokens voor bedrijven in binnen- en buitenland.

infloat.co/

Innofuse Innofuse ontwikkelt een innovatief ontwerp voor veilige en precieze toediening van geneesmiddelen via multi-infusie.

innofuse.nl

ISVWorld Heeft de grootste èn makkelijkst doorzoekbare database over software bedrijven en software producten ….wereldwijd.

isvworld.com

Karveel Pharmaceuticals Karveel is een biotech bedrijf dat antibiotica ontwikkelt die serieuze medicijn-resistente infecties moet tegengaan.

karveel.com

KonJoin KonJoin faciliteert lopende onderzoeksprojecten bij academische instellingen via een interactief online platform.

konjoin.nl

Lalaland Lalaland aims to bridge the gap between technology and fashion, and challenges businesses and consumers to reimagine fashion imagery.

lalaland.ai/

LaunchAI AI-Based Digital Twins. Monitor and control your asset conditions, behavior and life cycle.

launchai.io/

LeanLibrary Digitale dienstverlening voor (universiteits)bibliotheken om gebruikers snel en gemakkelijk toegang te bieden tot databases met wetenschappelijk materiaal.

leanlibrary.com

Localsensor Verbetert het rendement op online en mobiele campagnes met locatie gerichte advertentiemogelijkheden.

localsensor.com

Lyla Coach Geautomatiseerde slaapcoach gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De app biedt verschillende oefeningen in een programma van 6 weken om beter te leren slapen. Met uitleg en evaluatie.

lylacoach.com

Marcopolobot Online dienst die door het automatisch uitlenen van cryptocurrencies aan margin traders rente helpt te genereren voor investeerders.

marcopolobot.com

MeetMijnTijd Motiveert en maakt sporten leuker door het aanbieden van apps en trainingsschema's voor Nederlandse duursporters.

meetmijntijd.nl

MKB Servicedesk Is een helpdesk voor ondernemers, starters en zzp'ers. MKB Servicedesk stimuleert en ondersteunt ondernemerschap met praktische, relevante informatie en oplossingen.

mkbservicedesk.nl

MoneyMonk MoneyMonk is een intuïtief online boekhoudpakket voor starters, freelancers & ZZP’ers.

moneymonk.nl

Moveshelf 3D motion data. Anywhere. Your digital motion library, the easy way to view, organize, search and share 3D motion data online, in 3D.

moveshelf.com/home

MRIguidance MRIguidance ontwikkelt software die medische (MRI) beelden verwerkt daarmee helpen ze artsen en patiënten in ziekenhuizen.

mriguidance.com

Next Generation Care Next Generation Care is een organisatie gericht op het ontwikkelen en inzetten van innovatieve concepten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector. Een van de speerpunten is het ontwikkelen van een e-health platform voor aanstaande vaders en moeders.

www.utrechtinc.nl

Onderwijshelden Verbindt onderwijstalent aan scholen. Onderwijshelden wil het onderwijs van frisse inspiratie voorzien door jonge, gepassioneerde mensen met onderwijstalent te verbinden aan scholen.

onderwijshelden.nl

One Shoe Is een full service bureau gespecialiseerd in open source Drupal webdevelopment, reclame en communicatie, mobile marketing en digital branding.

oneshoe.nl

Onlinemuziekschool.nl Biedt online gitaar-, zang-, piano-, drum- en basgitaarlessen. De Online Muziekschool is een online systeem waarmee cursisten op eigen tijd en plaats muzieklessen volgen.

onlinemuziekschool.nl/muziekles/online-muziekschool.html

PastMe App waar momenten, persoonlijke berichten en cadeaus in een digitale herinneringendoos worden bewaard. Om deze later, op een zorgvuldig gekozen moment, te versturen aan dierbaren.

PickThisUp PickThisUp! Bezorging voor & door mensen "Wij combineren vaste ritten van automobilisten & koeriers met de bezorging van spullen". Verzend simpel, veilig en voordelig je verzending van A naar

pickthisup.nl

Pixplicity Bouwt innovatieve mobiele apps voor het bedrijfsleven, academisch onderzoek en het onderwijs.

pixplicity.com

Planetbits Vertaalt bedrijfsspecifieke processen, modellen en methodieken naar een online omgeving.

planetbits.nl

PressPage Biedt een newsroom voor persberichten en daaraan gekoppelde relevante media.

presspage.com

RailData -Acquired by Fugro- Levert rails gerelateerde data ten behoeve van de kwaliteit, veiligheid en berijdbaarheid van het spoor.

fugro.com/our-services/asset-integrity/raildata

Rentman Ontwikkelt online verhuursoftware met materiaal-, personeel- en transportplanning. Rentman is een webbased verhuurpakket dat ontworpen is voor middelkleine verhuurbedrijven die zowel vanuit thuis, de loods als op kantoor inzicht willen in de lopende bedrijfsprocessen.

rentman.io/nl

Repurpose Sluit materiaalketens in de bouwsector voor hoogwaardig hergebruik. Repurpose zet zich in om onnodig grondstofverlies in de bouwsector tegen te gaan.

repurpose.nl

Revisely Met Revisely beter en sneller feedback geven op teksten van leerlingen/studenten. Revisely ondersteunt docenten bij het gehele proces rond schrijfopdrachten.

revise.ly/nl/

Senfal Senfal ontwikkelt een algoritme om de opslag van energie voor netbeheerders winstgevend te maken.

senfal.com

Sensamove Biedt innovatieve en interactieve hulpmiddelen voor onder andere fysiotherapie, revalidatie en fitness.

sensamove.com/nl/

SensorFact Software voor procesoptimalisaties bij het industriële mkb voor besparingen op operationele kosten zonder initiële investeringen.

sensorfact.nl

Sigrow Sigrow maakt klimaatanalyse in de tuinbouw betaalbaar. Sigrow werkt samen met planten wetenschappers en ingenieurs die de plantenfysiologie en klimaat interacties begrijpen, zodat we u kunnen helpen een uniform gewas te laten groeien of uw productieproblemen te ontketenen.

www.sigrow.com/

SMARTposition Biedt conceptontwikkeling, implementatie en exploitatie van locatie gebaseerde diensten.

smartposition.nl/site/

SnappCar Is een online marktplaats waar particulieren in eigen omgeving een auto kunnen (ver)huren.

snappcar.nl

SNTMNT -Acquired by BinckBank- Voorspelt de beurskoers van 25 AEX-fondsen op basis van online berichten op Twitter, Facebook, blogs en online nieuwsmedia.

binck.nl

Solease Levert zonne-energie als service, met behulp van een volledig ontzorgd lease financieringsmodel.

solease.nl

Solvari Een platvorm waar gebruikers gratis en snel offertes kunnen vergelijken van oa Zonnepanelen, Isolatie en Kozijnen. Informatie, Inspiratie voor je Huis Verbouwing en Inrichting.

solvari.nl

Songflow Is een intermediair in digitale distributie van muziek. Songflow distribueert songs wereldwijd naar alle populaire muziekdiensten en gebruikt vervolgens social media om deze releases met fans te delen.

songflow.com

Stoov Is een duurzame warmteoplossing die mensen verwarmt in plaats van lucht. Stoov verwarmt mensen in plaats van lucht. Via stoelverwarming. Dat is net zo comfortabel en tot 80% energie-efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen.

stoov.com

StuComm Biedt HBO instellingen de mogelijkheid om hun studenten goed en direct te informeren door middel van de StudentenApp.

stucomm.com

Sunbeam Biedt een innovatief, voordelig en gebruiksvriendelijk montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken.

sunbeam-pv.com/nl/index.html

SwipeGuide SwipeGuide is a ready-to-use platform to create, publish and share visual step-by-step instructions with your audience. 100% mobile! Create, publish, track & improve!

swipeguide.com

TaskHero Is een online platform voor vraag en aanbod van directe ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en fysieke opdrachten.

taskhero.nl

Tekster Tekster is een bewezen effectieve lesmethode voor schrijfvaardigheid in groep 6 t/m 8. De kern van Tekster is een strategie waarmee leerlingen op een gestructureerde en speelse manier beestachtig goede teksten leren schrijven.

tekster.nl

Tempeest Brings stories to life on mobile devices with exciting games and story trails.

lostintime.eu

The Hyve Ontwikkelt gebruiksvriendelijke software voor het organiseren, visualiseren en publiceren van biologische kennis.

thehyve.nl

Tingly Games -Acquired by CoolGames- is the company behind the new game genre Greeting Games.

corporate.coolgames.com

TrainTool Biedt een unieke tool voor het onbeperkt en online trainen van soft skills. TrainTool is een trainingstool (Software as a Service) voor soft skills en is het eerste platform dat het trainen van vaardigheden als salesgesprekken online mogelijk maakt.

traintool.com

Trunkrs Maakt leveringen op de avond van bestelling mogelijk tegen next day tarieven.

trunkrs.nl

Vicancy Vicancy maakt aantrekkelijke en eenvoudige videovacatures op basis van animaties.

vicancy.com

ViriCiti Stimuleert elektrische mobiliteit door elektrisch commercieel busvervoer te realiseren.

viriciti.com

VQuest VQuest is een toetsingsprogramma voor medische opleidingen met digitale radiologische beelden zoals gebruikt worden in de dagelijkse praktijk.

vquest.bluefountain.nl/nl/

We Cross Is een full service partner in crossmediale communicate. We Cross maakt van merken en organisaties rocksterren. Marketing en communicatie met de media en techniek van nu, zodat aandacht, fans en verkoop toenemen.

wecross.com

WheelsB&B Wheelsbnb is het online-platform voor en door rolstoelgebruikers. Het platform waar (ver)huur en ruil van rolstoeltoegankelijke (privé)accommodaties samen komen.

wheelsbnb.com

Yocter Biedt als gespecialiseerd bureau software, consultancy en diensten op het gebied van social media.

yocter.com

Your Next Concepts Your Next Concepts ontwikkelt Academy Attendance, een applicatie die real time data uit het onderwijs verzamelt, analyseert en presenteert aan onderwijsorganisaties.

yournextconcepts.com

Yunoo (AFAS Personal) Is het grootste en beste online huishoudboekje (gratis) van Nederland om al je financiële data overzichtelijk bij te houden.

afaspersonal.nl

Zietuwel Het in 2002 opgerichte Zietuwel begon als webdesignbureau, maar is bij UtrechtInc getransformeerd tot internetuitgeverij. Bereikt met verschillende titels, waaronder investeerders.nl, ondernemeneninternet.nl en ecommercenews.nl, ruim 250.000 zakelijke bezoekers per maand.

zietuwel.nl