fbpx

Graduates

We zijn super trots! Hieronder een overzicht van de bedrijven die bij UtrechtInc zijn gestart en uitgroeiden tot succesvolle groeibedrijven.

2DaysMood Wij helpen organisaties om te floreren door gelukkige werknemers. Onze app analyseert medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk om teamprestaties en de bedrijfscultuur te verbeteren.

Full profile

3AX-Cycling Is het eerste pedaal ter wereld dat zich aan je lichaam aanpast voor een optimale uitlijning van je been, zónder stabiliteit te verliezen.

Full profile

94Wines -Acquired by Baarsma Wines-
Biedt fantastische wijnen in eigentijdse flessen en combineert deze met innovatieve technologie.

Full profile

Agenses helpt contact centers bij het verbeteren van prestaties in klanttevredenheid.

Full profile

AMT Medical Onderzoekt en ontwikkelt apparaten die hart-bypass operaties sneller, veiliger, makkelijker en minder ingrijpend voor de patient maken.

Full profile

AntibodyChain Is a community for antibodies connecting institutions to buy products, services and sharing knowledge.

Full profile

AppAppeal Beoordeelt en vergelijkt webapplicaties en geeft een overzicht van 's werelds meest populaire apps.

Full profile

AQTIS Medical -Acquired by Sinclair Is Pharma-
Ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve medische hulpmiddelen op het gebied van esthetische chirurgie en dermatologie.

Full profile

Argen-X Argenx combines the diversity of the llama immune system with antibody engineering advancing a clinical pipeline to treat patients with cancer and severe autoimmune diseases. Our platforms allow us to unlock novel and complex targets and develop antibody-based drugs designed for greater efficacy and longer duration of effect.

Full profile

Argu Is een online politiek discussieplatform waar argumenten centraal staan.

Full profile

ArtPub ArtPub draait volledig om creativiteit. Lokale artiesten leren je om een fantastisch schilderij te schilderen in je favoriete café.

Full profile

Aruku Ontwikkelt kunstmatige intelligentie-software voor robots en autonome systemen in de agricultuur. Een volledig autonoom producerende kas is hier een voorbeeld van.

Full profile

Battle of Concepts Gebruikt de "wisdom of the crowd" om tot briljante oplossingen te komen.

Full profile

Bellytray Is een mobiel presentatiesysteem voor catering, sampling en promotie.

Full profile

Bijlesbord.nl Brengt de vraag (leerlingen) en het aanbod (docenten en instituten) van huiswerkbegeleiding samen.

Full profile

Bolas Project- en researchtool waarmee de student de meest relevante en betrouwbare bronnen uit Google en databanken filtert, bewaart en deelt.

Full profile

Brain Science Tools Is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in MRI-gerelateerde technologie en neurostimulatie apparatuur voor neurowetenschappen laboratoria en klinische gebruikers over hele wereld.

Full profile

Brandfighters Is het platform voor de nieuwe generatie filmmakers.

Full profile

Bundle Bundle photos, videos together with friends, family and followers and turn them into shared stories.

Full profile

Campfire Social app voor spontane meetups. Campfire laat je zogeheten campfires zowel bijwonen als organiseren om zo vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten.

Full profile

Channable Helpt webshops bij het exporteren van hun producten naar vergelijkingswebsites, marktplaatsen en advertentienetwerken.

Full profile

CiteFlow Stelt gebruikers in staat om betrouwbare wetenschappelijke kennis online te ontdekken, verzamelen en organiseren.

Full profile

Closure Service voor nabestaanden om alle abonnementen, contracten en accounts af te ronden van een overleden persoon. Dit voorkomt doorlopende kosten en limiteert de kans op identiteitsfraude.

Full profile

Cohere Energy Solutions Gaat voor 100% zero emission mobility door systemen, infrastructuur en processen voor elektrische voertuigen te realiseren.

Full profile

Confy Smartphone app die buurtbewoners onderling en met bezorgers verbindt. Om samen gemakkelijk, snel en goedkoop online bestellingen te kunnen ontvangen. Vriendelijk voor het milieu en kostenefficiënt voor bezorgers als Bol.com.

Full profile

Cristal Therapeutics Richt zich op de optimalisatie van ziektemanagement en het vergroten van de prestaties van geneesmiddelen.

Full profile

Cryptomizers Bij Cryptomizers assisteren wij blockchain projecten en organisaties die een blockchain oplossing willen integreren om van een idee of probleem naar een daadwerkelijke toepassing te komen. Dit ziet toe op het challengen van het bedrijfsplan en het marketing & community management.

CTcue Artsen spitten patiëntendossiers door om goede proefpersonen te vinden voor het testen van medicijnen. CTcue heeft een tool ontwikkeld dat dit zoekproces overneemt en versnelt.

Full profile

Cultuurbewust.nl -Acquired by Check it FF- Is hét culturele webmagazine van Nederland.

Full profile

De Energiebespaarders Online marktplaats waar woningeigenaren energiebesparende maatregelen kopen en installateurs of uitvoerders kant-en-klare opdrachten.

Full profile

DeLaagsteRekening -Acquired by de Consumentenbond-
Is een innovatieve telecomvergelijker voor persoonlijk advies over mobiele abonnementen.

Full profile

Dialogue Trainer Dialogue Trainer biedt een online platform voor het trainen met scenario’s voor professionele gespreksvoering.

Full profile

Dirict Dirict ontwikkelt Notarisdossier: software voor moderne en veeleisende notariskantoren. Het is een online oplossing die optimale ondersteuning biedt om klantgericht en efficiënt te werken.

Full profile

Distimo Acquired by AppAnnie-
Geeft inzicht in de distributie van mobile apps.

Full profile

Driemers Goal-setting and achieving goals has never been this easy.

Full profile

Ecombuilders Maakt webshops op maat en ondersteunt in online marketing

Full profile

Edutainment Games Edutainment Games gelooft dat digitaal leren verder gaat dan ‘een boek achter het glas’, dat games en leren hand in hand gaan, juist in het onderwijs: deze overtuiging is de drijfveer voor Edutainment Games.

Full profile

eResults Richt zich voor het Nederlandse MKB op de ontwikkeling van websites en webshops en de maximale vindbaarheid daarvan.

Full profile

Experius Experius is een specialist op het gebied van B2B e-commerce met veel uitvoerige kennis over de markt van B2B e-commerce en de kwaliteiten om een succesvolle e-commerce omgeving op te zetten.

Full profile

Faqta Faqta is een crossmediale uitgever van leermaterialen gebaseerd op ontdekkend en onderzoekend leren.

Full profile

FlorAccess FlorAccess is een online marktplaats waar professionals in de land- en tuinbouw wereldwijd gemakkelijk en veilig kunnen handelen.

Full profile

Foodapp foodapp is een applicatie die jouw ideale boodschappenlijst genereert passend bij jouw voedingsbehoefte.

Full profile

FootScout Een app en community voor jonge voetbalfans die ontdekt willen worden als profvoetballer. Elke week worden ze door een prof uitgedaagd om een move te kopieren en te tonen.

Full profile

Fosbury -Acquired by Verve- Stelt retailers in staat om digitale kortingsbonnen, gift cards en klantenkaarten te beheren en distribueren.

Full profile

Frask A digital platform allowing international students to easily reach out towards their peers and ask for help

Full profile

Fritts Is het startpunt voor de energie upgrade van je huis.

Full profile

GitLab GitLab wordt gebruikt als git repository manager, issue tracker, code review en wiki pagina’s.

Full profile

Goings-On Monitor-app voor kankerpatiënten en hun naasten. In één minuut per dag bijhouden hoe het gaat, op basis van wat zowel de patiënt als de arts belangrijk vindt.

Full profile

HalloZorg Started as Connected Care. Een platform waarbij samenwerking in de zorg voorop staat. Met de HalloZorg app en de HalloZorg begeleiding kunt u de zorg goed regelen.

Full profile

Happi Geeft patiënten continu volledig inzicht in hun eigen ziekte-data, om zo de autonomie te bevorderen.

Full profile

Horeko Horeko ontwikkelt en levert een innovatief softwaresysteem voor de horeca. Het systeem richt zich op het zo eenvoudig mogelijk beheren, berekenen en analyseren van recepten.

Full profile

IamProgrez IamProgrez ontwikkelt carrière en talenten games op de scheidslijn onderwijs – arbeidsmarkt om de aansluiting naar de arbeidsmarkt te bevorderen.

Full profile

IDfuse Maakt specifieke kennis, met name van wetenschappers en kennisinstellingen, toepasbaar in de praktijk met ondersteuning van modellen en methodes

Full profile

Infloat Verbetert en creëert innovatieve bedrijfsmodellen door middel van cryptotokens. Infloat doet onderzoek naar en geeft advies over deze tokens voor bedrijven in binnen- en buitenland.

Full profile

Innofuse Innofuse ontwikkelt een innovatief ontwerp voor veilige en precieze toediening van geneesmiddelen via multi-infusie.

Full profile

ISVWorld Heeft de grootste èn makkelijkst doorzoekbare database over software bedrijven en software producten ….wereldwijd.

Full profile

Karveel Pharmaceuticals Karveel is een biotech bedrijf dat antibiotica ontwikkelt die serieuze medicijn-resistente infecties moet tegengaan.

Full profile

KonJoin KonJoin faciliteert lopende onderzoeksprojecten bij academische instellingen via een interactief online platform.

Full profile

Lalaland Lalaland aims to bridge the gap between technology and fashion, and challenges businesses and consumers to reimagine fashion imagery.

Full profile

LaunchAI AI-Based Digital Twins. Monitor and control your asset conditions, behavior and life cycle.

Full profile

LeanLibrary Digitale dienstverlening voor (universiteits)bibliotheken om gebruikers snel en gemakkelijk toegang te bieden tot databases met wetenschappelijk materiaal.

Full profile

Localsensor Verbetert het rendement op online en mobiele campagnes met locatie gerichte advertentiemogelijkheden.

Full profile

Lyla Coach Geautomatiseerde slaapcoach gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek aan de Universiteit Utrecht. De app biedt verschillende oefeningen in een programma van 6 weken om beter te leren slapen. Met uitleg en evaluatie.

Full profile

Marcopolobot Online dienst die door het automatisch uitlenen van cryptocurrencies aan margin traders rente helpt te genereren voor investeerders.

Full profile

MeetMijnTijd Motiveert en maakt sporten leuker door het aanbieden van apps en trainingsschema's voor Nederlandse duursporters.

Full profile

MKB Servicedesk Is een helpdesk voor ondernemers, starters en zzp'ers. MKB Servicedesk stimuleert en ondersteunt ondernemerschap met praktische, relevante informatie en oplossingen.

Full profile

MoneyMonk MoneyMonk is een intuïtief online boekhoudpakket voor starters, freelancers & ZZP’ers.

Full profile

Moveshelf 3D motion data. Anywhere. Your digital motion library, the easy way to view, organize, search and share 3D motion data online, in 3D.

Full profile

MRIguidance MRIguidance ontwikkelt software die medische (MRI) beelden verwerkt daarmee helpen ze artsen en patiënten in ziekenhuizen.

Full profile

Next Generation Care Next Generation Care is een organisatie gericht op het ontwikkelen en inzetten van innovatieve concepten en initiatieven in de zorg- en welzijnssector. Een van de speerpunten is het ontwikkelen van een e-health platform voor aanstaande vaders en moeders.

Full profile

Onderwijshelden Verbindt onderwijstalent aan scholen. Onderwijshelden wil het onderwijs van frisse inspiratie voorzien door jonge, gepassioneerde mensen met onderwijstalent te verbinden aan scholen.

Full profile

One Shoe Is een full service bureau gespecialiseerd in open source Drupal webdevelopment, reclame en communicatie, mobile marketing en digital branding.

Full profile

Onlinemuziekschool.nl Biedt online gitaar-, zang-, piano-, drum- en basgitaarlessen. De Online Muziekschool is een online systeem waarmee cursisten op eigen tijd en plaats muzieklessen volgen.

Full profile

PastMe App waar momenten, persoonlijke berichten en cadeaus in een digitale herinneringendoos worden bewaard. Om deze later, op een zorgvuldig gekozen moment, te versturen aan dierbaren.

PickThisUp PickThisUp! Bezorging voor & door mensen "Wij combineren vaste ritten van automobilisten & koeriers met de bezorging van spullen". Verzend simpel, veilig en voordelig je verzending van A naar

Full profile

Pixplicity Bouwt innovatieve mobiele apps voor het bedrijfsleven, academisch onderzoek en het onderwijs.

Full profile

Planetbits Vertaalt bedrijfsspecifieke processen, modellen en methodieken naar een online omgeving.

Full profile

PressPage Biedt een newsroom voor persberichten en daaraan gekoppelde relevante media.

Full profile

RailData -Acquired by Fugro- Levert rails gerelateerde data ten behoeve van de kwaliteit, veiligheid en berijdbaarheid van het spoor.

Full profile

Rentman Ontwikkelt online verhuursoftware met materiaal-, personeel- en transportplanning. Rentman is een webbased verhuurpakket dat ontworpen is voor middelkleine verhuurbedrijven die zowel vanuit thuis, de loods als op kantoor inzicht willen in de lopende bedrijfsprocessen.

Full profile

Repurpose Sluit materiaalketens in de bouwsector voor hoogwaardig hergebruik. Repurpose zet zich in om onnodig grondstofverlies in de bouwsector tegen te gaan.

Full profile

Revisely Met Revisely beter en sneller feedback geven op teksten van leerlingen/studenten. Revisely ondersteunt docenten bij het gehele proces rond schrijfopdrachten.

Full profile

Senfal Senfal ontwikkelt een algoritme om de opslag van energie voor netbeheerders winstgevend te maken.

Full profile

Sensamove Biedt innovatieve en interactieve hulpmiddelen voor onder andere fysiotherapie, revalidatie en fitness.

Full profile

SensorFact Software voor procesoptimalisaties bij het industriële mkb voor besparingen op operationele kosten zonder initiële investeringen.

Full profile

Sigrow Sigrow maakt klimaatanalyse in de tuinbouw betaalbaar. Sigrow werkt samen met planten wetenschappers en ingenieurs die de plantenfysiologie en klimaat interacties begrijpen, zodat we u kunnen helpen een uniform gewas te laten groeien of uw productieproblemen te ontketenen.

Full profile

Smart Toilets Smart Toilets is de E-Health Start-up die monitoring van ontlasting in de toekomst op grote schaal mogelijk wil maken. Het doen van dagelijkse metingen naar feces geeft inzage in het ontlastingpatroon van de gebruiker.

Full profile

SMARTposition Biedt conceptontwikkeling, implementatie en exploitatie van locatie gebaseerde diensten.

Full profile

SnappCar Is een online marktplaats waar particulieren in eigen omgeving een auto kunnen (ver)huren.

Full profile

SNTMNT -Acquired by BinckBank- Voorspelt de beurskoers van 25 AEX-fondsen op basis van online berichten op Twitter, Facebook, blogs en online nieuwsmedia.

Full profile

Solease Levert zonne-energie als service, met behulp van een volledig ontzorgd lease financieringsmodel.

Full profile

Solvari Een platvorm waar gebruikers gratis en snel offertes kunnen vergelijken van oa Zonnepanelen, Isolatie en Kozijnen. Informatie, Inspiratie voor je Huis Verbouwing en Inrichting.

Full profile

Songflow Is een intermediair in digitale distributie van muziek. Songflow distribueert songs wereldwijd naar alle populaire muziekdiensten en gebruikt vervolgens social media om deze releases met fans te delen.

Full profile

Stoov Is een duurzame warmteoplossing die mensen verwarmt in plaats van lucht. Stoov verwarmt mensen in plaats van lucht. Via stoelverwarming. Dat is net zo comfortabel en tot 80% energie-efficiënter dan traditionele verwarmingssystemen.

Full profile

StuComm Biedt HBO instellingen de mogelijkheid om hun studenten goed en direct te informeren door middel van de StudentenApp.

Full profile

Sunbeam Biedt een innovatief, voordelig en gebruiksvriendelijk montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken.

Full profile

SwipeGuide SwipeGuide is a ready-to-use platform to create, publish and share visual step-by-step instructions with your audience. 100% mobile! Create, publish, track & improve!

Full profile

TabThat Easily pay your bill with your smartphone

Full profile

TaskHero Is een online platform voor vraag en aanbod van directe ondersteuning bij kantoorwerkzaamheden, horecaklussen, promotiewerk en fysieke opdrachten.

Full profile

Tekster Tekster is een bewezen effectieve lesmethode voor schrijfvaardigheid in groep 6 t/m 8. De kern van Tekster is een strategie waarmee leerlingen op een gestructureerde en speelse manier beestachtig goede teksten leren schrijven.

Full profile

Tempeest Brings stories to life on mobile devices with exciting games and story trails.

Full profile

The Hyve Ontwikkelt gebruiksvriendelijke software voor het organiseren, visualiseren en publiceren van biologische kennis.

Full profile

Tingly Games -Acquired by CoolGames- is the company behind the new game genre Greeting Games.

Full profile

TrainTool Biedt een unieke tool voor het onbeperkt en online trainen van soft skills. TrainTool is een trainingstool (Software as a Service) voor soft skills en is het eerste platform dat het trainen van vaardigheden als salesgesprekken online mogelijk maakt.

Full profile

Trunkrs Maakt leveringen op de avond van bestelling mogelijk tegen next day tarieven.

Full profile

Vicancy Vicancy maakt aantrekkelijke en eenvoudige videovacatures op basis van animaties.

Full profile

ViriCiti Stimuleert elektrische mobiliteit door elektrisch commercieel busvervoer te realiseren.

Full profile

VQuest VQuest is een toetsingsprogramma voor medische opleidingen met digitale radiologische beelden zoals gebruikt worden in de dagelijkse praktijk.

Full profile

We Cross Is een full service partner in crossmediale communicate. We Cross maakt van merken en organisaties rocksterren. Marketing en communicatie met de media en techniek van nu, zodat aandacht, fans en verkoop toenemen.

Full profile

WEEE-DO Transforming obsolete technology into currency.

Full profile

WheelsB&B Wheelsbnb is het online-platform voor en door rolstoelgebruikers. Het platform waar (ver)huur en ruil van rolstoeltoegankelijke (privé)accommodaties samen komen.

Full profile

Yocter Biedt als gespecialiseerd bureau software, consultancy en diensten op het gebied van social media.

Full profile

Your Next Concepts Your Next Concepts ontwikkelt Academy Attendance, een applicatie die real time data uit het onderwijs verzamelt, analyseert en presenteert aan onderwijsorganisaties.

Full profile

Yunoo (AFAS Personal) Is het grootste en beste online huishoudboekje (gratis) van Nederland om al je financiële data overzichtelijk bij te houden.

Full profile

Zietuwel Het in 2002 opgerichte Zietuwel begon als webdesignbureau, maar is bij UtrechtInc getransformeerd tot internetuitgeverij. Bereikt met verschillende titels, waaronder investeerders.nl, ondernemeneninternet.nl en ecommercenews.nl, ruim 250.000 zakelijke bezoekers per maand.

Full profile