fbpx
Terug

Deze 8 startups zijn de nieuwe lichting in de pressure cooker van UtrechtInc

Startup-incubator UtrechtInc heeft weer een nieuwe lichting ondernemingen in het acceleratieprogramma. Deze 8 startups worden de komende maanden begeleid bij de start en groei van hun bedrijf. Succesvolle voorgangers zijn bedrijven als StuComm, Solease en Channable.


Het programma duurt 4 maanden en sluit af met een demo day op 4 juli 2019. Deelnemers zijn onder andere Remind2Change & Zero Touch Networks. Steven Streefkerk, mede-oprichter van Remind2Change: “De Pressure Cooker geeft echt een impuls aan je bedrijf. Je leert eigenlijk op een professionele manier je bedrijf te vormen en te laten groeien. Daarnaast is het uitgebreide netwerk van UtrechtInc zeer waardevol voor me.” Harold Smeeman van Zero Touch Networks voegt toe: “Bepalend voor de start en het succes van onze onderneming zijn de inzichten in o.a. lean startup, experiment design en team analysis die wij dankzij het incubatieprogramma van UtrechtInc opdoen.”

 

“Met de programma’s van UtrechtInc begeleiden wij ondernemers zo snel mogelijk naar marktvalidatie en deze 8 startups zetten door veel te leren nu al stappen richting een succesvolle onderneming”, vult Managing Director Jorg Kop aan, “op deze manier komen deze ondernemers er snel achter of er vraag is naar hun oplossing.”

 

Read the English version

 

Meer weten over de 8 nieuwe startups? We stellen ze hieronder aan je voor:

 

Zero Touch Networks

 

Oprichters: Harold Smeeman, Arjan Kunstman & Lex Wils

Zero Touch Networks levert een onafhankelijk service delivery platform om de netwerkconnectiviteit tussen netwerkoperators en service providers te vereenvoudigen.

 

VlogOut

 

Oprichters: Tessa Wijmans, Arthur Duffels & Emile de Roy van Zuydewijn

Een mobiele app om snel en makkelijk te rapporteren en registreren in de zorg middels korte vlogs.

 

Teached

 

Oprichter: Klaas Foppen

Wij maken het mogelijk dat scholen onderwijs op maat aan kunnen bieden aan leerlingen.

 

SLIM

 

Oprichters: Sandor Schmikli & Jeroen Pot

SLIM is een research support-platform dat research, waarbij menselijke deelnemers zijn betrokken, meer efficiënt en veilig maakt.

 

Remind2Change

 

Oprichter: Steven Streefkerk

Je houding verbeteren is dé methode om rug- en nekklachten te voorkomen. De slimme re-mind geeft je heel regelmatig een licht trilsignaaltje, zodat je houding structureel verbeterd wordt.

 

Nederland Verzilvert

 

Oprichter: Tjibbe Teernstra

Nederland Verzilvert is een platform waarop ouderen op een betrouwbare en transparante wijze de overwaarde in hun huis (gedeeltelijk) kunnen verzilveren zonder te hoeven verhuizen of geld te lenen.

 

Lalaland

 

Oprichters: Michael Musandu, Jeroen Henrix & Ugnius Rimsa

Lalaland.ai genereert automatisch high resolution-afbeeldingen die emotioneel relevant zijn voor de kijker. Daarmee maakt het individuele advertentie (one-to-one-marketing) op grote schaal.

 

Driemers

 

Oprichter: Anjo van Drie

Voor studenten en young professionals die dromen willen realiseren voor een leven vol geluk, betekenis en zingeving. Driemers is het platform om een effectieve strategie te ontwikkelen om levensdoelen te bereiken.