Start jij een innovatief bedrijf in
Health, Climate of Education?

Of wil je eerst nog experimenteren?

Bij UtrechtInc vind je in jouw eigen fase de juiste omgeving voor succes en impact. Je krijgt toegang tot faciliteiten, groeikapitaal, trainingen en een community van ondernemers, experts en nieuw talent.

Ondernemers | Wetenschappers | Corporates | Studenten 

 

Deelnemen aan onze startupprogramma's?

ANWB en Menzis op zoek naar startups

De ANWB en Menzis willen Nederland helpen om zo actief mogelijk te leven en gezond en veilig onderweg te zijn. In vrijheid en met plezier. Met Get Moving zoeken zij i.s.m. UtrechtInc de samenwerking met startups op. Voor innovaties op het gebied van o.a. lichamelijke beweging en sociale participatie. Maar ook voor persoonlijke hulp bij pech of een acute zorgbehoefte onderweg. Word jij hun nieuwe partner? Meld je startup voor 22 september aan en pitch op 11 oktober voor de CEO’s. 

Ontmoet onze bedrijven

Startups

Lees meer over de startups bij UtrechtInc

Graduates

Ontdek waar zij nu na UtrechtInc staan.

Twitter

"Ik raad de Pressure Cooker van harte aan"

Door Elina Schäfer op

Twee keer per jaar starten bij UtrechtInc de accelerator programma’s Pressure Cooker en Science Venture. Hierin werk je in korte tijd toe naar een schaalbaar business model, betalende klanten, complementair team en werkend product. Al meer dan 138 startups doorliepen onze programma’s en met succes! 68% van deze bedrijven bestaat en groeit nog steeds. Waarom zou jouw startup ook moeten deelnemen aan ons accelerator programma? Lees hier de ervaringen van 1 van startups uit onze laatste Pressure Cooker: 2Daysmood (Menno Wielhouwer, CEO): “De UtrechtInc Pressure Cooker is voor ons team een onvergetelijke tijd geweest. Allereerst is het ontzettend leerzaam om in een groep met verschillende startups op te trekken. Iedere startup is anders. Elk product, het team en de uitdagingen zijn anders. Maar een ding heeft iedereen met elkaar gemeen: de passie om met een bedrijf werkelijkheid te maken van een visie. Ik denk dat door die herkenbaarheid de onderlinge bereidheid om elkaar te helpen groot …

UBI Global3

UtrechtInc positie: #11 in de wereld!