Startende bedrijven bij ons in huis

Onze ondernemers werken zeer gemotiveerd aan het uitbouwen van hun innovatieve startup met enige hulp van het UtrechtInc team en de ondersteunende experts. Ook bij startups die buiten de UtrechtInc community als graduates verdergaan zien we vaak een stijgende succeslijn! Onze resultaten:

  • 138 startups supported (2009-2015)
  • 194 MLN aan investeringen (2009-2015)
  • 60 graduates (2009-2015)
  • 52 MLN omzet (2015)
  • 740 banen (2015)

Build

2daysmood

De missie van 2daysmood is organisaties inzicht te geven in het geluk op de werkvloer en de middelen te bieden om met effectieve maatregelen het geluk te verhogen.

Brain Science Tools

Is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in MRI-gerelateerde technologie en neurostimulatie apparatuur voor neurowetenschappen laboratoria en klinische gebruikers over hele wereld.

CART-Tech

Creëert een nieuwe beeld-geleide injectietechniek om intramyocardiale injecties te optimaliseren en standaardiseren in het kader van cardiale regeneratieve therapie

Cashwijzer

Ontzorgt huishoudens door de overstap van persoonlijke contracten van begin tot eind te regelen.

DialogueTrainer

Dialogue Trainer biedt een online platform voor het trainen met scenario’s voor professionele gespreksvoering.

Edutainment Games

Edutainment Games gelooft dat digitaal leren verder gaat dan ‘een boek achter het glas’, dat games en leren hand in hand gaan, juist in het onderwijs.

Faqta

Faqta is een crossmediale uitgever van leermaterialen gebaseerd op ontdekkend en onderzoekend leren.

Fritts

Is het startpunt voor de energie upgrade van je huis.

IDfuse

Maakt specifieke kennis, met name van wetenschappers en kennisinstellingen, toepasbaar in de praktijk met ondersteuning van modellen en methodes.

InBeacon

We close the loop between online and offline

Novioscan

Levert een 24/7 draagbare sensor die kinderen en volwassenen helpt met urine-incontinentie door de inhoud van de blaas te monitoren en overvulling of ongewenst urineverlies te voorkomen.

PickThisUp

Combineert vaste ritten van automobilisten & koeriers met de bezorging van spullen. Simpel, veilig en voordelig je verzending van A naar B.

Prolira

Prolira ondersteunt patiëntenzorg met een nieuw medisch apparaat gericht op het vroegtijdig opsporen van delirium.

Redgrasp

Biedt microlearning platform voor richtlijnen en protocollen om de kwaliteit van zorg op een leuke en gemakkelijke manier te verbeteren.

Revisely

Digital edu application that supports language teachers with the full process of writing assignments: correction, feedback, grading, reporting, benchmarking and archiving. Online and soon offline!

Solease

Levert zonne-energie als service, met behulp van een volledig ontzorgd lease financieringsmodel.

Sustanalyze

Creëert wetenschappelijke softwareoplossingen voor duurzame R&D waarmee talloze duurzaamheidsvraagstukken op een geïntegreerde en pragmatische manier aangepakt kunnen worden.

Trunkrs

Maakt leveringen op de avond van bestelling mogelijk tegen next day tarieven.

Your Next Concepts

Your Next Concepts ontwikkelt Academy Attendance, een applicatie die real time data uit het onderwijs verzamelt, analyseert en presenteert aan onderwijsorganisaties.

Pressure Cooker

Bolas

Project- en researchtool waarmee de student de meest relevante en betrouwbare bronnen uit Google en databanken filtert, bewaart en deelt.

eCase Studies

Wil wereldleider zijn in business onderwijs door middel van interactieve simulaties en augmented & virtual reality software ontwikkeling.

SensorFact

Software voor procesoptimalisaties bij het industriële mkb voor besparingen op operationele kosten zonder initiële investeringen.

Science Venture

Happi

Geeft patiënten continu volledig inzicht in hun eigen ziekte-data, om zo de autonomie te bevorderen.

LeanLibrary

Digitale dienstverlening voor (universiteits)bibliotheken om gebruikers snel en gemakkelijk toegang te bieden tot databases met wetenschappelijk materiaal.

uCrowds

Software dat mensenmassa’s simuleert, geïntegreerd in softwareproducten van klanten en aangeboden als plug-in voor game-engine(s).

Twitter