fbpx
Terug

Start Acceleratieprogramma

UtrechtInc

Start Acceleratieprogramma

Waar

Padualaan 8
3584 CH Utrecht

Wanneer

14 september 2020 23:59 - 23:59

Inschrijving tot

14 september 2020
23:59

Hebben jullie een schaalbaar idee, een team en willen jullie verder groeien? Dan willen wij met jullie werken om jullie positie in de markt te versterken.

In ons acceleratorprogramma helpen ondernemers je met de groei van jullie startup. Het doel is van een launching customer naar meerdere klanten te gaan, het business model te bevestigen en investor ready te worden. Dit door o.a. introducties bij relevante mentoren, partners en investeerders.

Het inhoudelijke programma wordt gegeven door ondernemers en ondersteund door ervaren experts in growth marketing, sales en funding. Een uitgebreid netwerk van 150+ mentoren, investeerders en partners ondersteunt de deelnemers.

Deelnemers besteden 150 dagen in een programma dat bestaat uit:

  • INTRODUCTIE: Twee weken waarin startups met elkaar werken aan inhoudelijke workshops en teambuilding-activiteiten. 2 dagen per week.
  • VERVOLG: In het vervolg van het programma krijgen deelnemers elke 2 weken een inhoudelijke workshop, afgewisseld met een progress session. Daarnaast krijgen startups mentoren toegewezen die per startup gerichte adviezen geven.

Andere evenementen

Open Sessie

Meet UtrechtInc: Ontdek de mogelijkheden

UtrechtInc

Elke maand organiseren wij 'Meet UtrechtInc'! Ben jij een ondernemer met een (schaalbaar) bedrijfsidee of heb je een bestaande startup? Of ben je een wetenschapper die marktpotentie ziet voor onderzoek en een (mede) ondernemer zoekt? Lees verder

Start Validatie Science Startups

UtrechtInc
17 februari 2020 23:59 - 23:59

In ons validatieprogramma begeleiden ondernemers je met de marktvalidatie van jouw bedrijf. Het doel is je jouw product, klant en businessmodel beter te laten begrijpen. Lees verder

Start Validatie Studentenstartups

UtrechtInc
13 februari 2020 23:59 - 23:59

In ons validatieprogramma begeleiden ondernemers je met de marktvalidatie van jouw startup. Het doel is je jouw product, klant en businessmodel beter te laten begrijpen. Lees verder