fbpx

INNOVEREN ZOALS STARTUPS

Samenwerken met startups betekent toegang tot innovatieve technologieën en nieuwe markten, maar ook een ondernemersmentaliteit. Waar is binnen jouw organisatie behoefte aan? Lees hier meer over UtrechtInc en hoe wij kunnen samenwerken.


Contact met startups bij UtrechtInc. Ontdek de laatste innovaties


 


Matchmaking met ondernemers en partners uit de regio


 


Deelname aan programma’s. Ideaal voor corporate innovatie


 

FAQ

1. Waarom zouden wij in contact moeten komen met de startups bij UtrechtInc?

Door een partnership met UtrechtInc, kom je exclusief in contact met onze startups en sta je direct in contact met de meest innovatieve ondernemers en hun ideeën.

2. Hebben jullie een standaard partnership?

Wij geloven in een custome made aanpak voor elke partner. Wij stemmen jouw behoefte af op ons aanbod en bouwen daarmee samen aan de weg naar succes.

3. Hoe maken jullie corporate innovation meetbaar?

Wij houden stap voor stap bij in welke fase jullie innovatie zich bevindt. Dit o.a. door tweewekelijkse progress sessions en gesprekken met ondersteunende experts.

4. Kunnen we alleen in contact komen met startups van UtrechtInc?

Als lokale partner van Startup Utrecht en regionale partner van StartupDelta, hebben wij een groot netwerk van startups en ondernemers in de provincie en daarbuiten. Daarom kunnen we voor elke partner een unieke groep bij elkaar brengen.

5. Welke rol hebben wij en welke rol heeft UtrechtInc?

De partner brengt unieke markt- en productkennis met zich mee. Daarnaast ben je vaak de launching customer van een startup. UtrechtInc faciliteert, naast de programmering, een netwerk van mentoren, startups en investeerders.